En helg på utstilling

Jeg var spent da det nærmet seg utstillingsdagen.  Det var Swiffer som skulle stilles ut og det var lenge siden sist utstilling, hvordan ville hun takle det? Swiffer er jo generelt en svært rolig katt som er grei å ha med seg. Jeg brukte de siste dagene til å krangle med symaskinen for å få sydd et teppe til å ha i buret. Sist jeg sydde noe var vel et obligatorisk forkle da jeg gikk i 5. klasse så dette ble jo en prøvelse, ikke var symaskinen snill heller, men teppe ble det da til slutt.

Vi dro tidlig av gårde lørdag morgen Swiffer og jeg. Da vi kom til Lørenskog skulle det vise seg at det ikke var så greit å finne frem, så det ble litt kjøring i området. Jeg fant ut hvor det meste befant seg i Lørenskog, ja bortsett fra ishallen da, som vi skulle til. Da vi endelig fant frem var neste hinder å bære katten inn gjennom innsjekkingen og veterinærkontroll. Det var lang kø og ting tok tid, og med 6,5 kg katt i buret ble det slitsomt. Etter en halvtimes tid var vi vel inne og klare for å pynte buret.

Da alt var klart og Swiffer ble sluppet inni buret gikk det ca 30 sekunder før hun hadde markert i dokassen og satt seg i det. Flott! Heldigvis var det lenge til vi skulle til dommeren så det ga oss tid til en forfriskende runde med lånt sprayshampoo (takk til Anders og Julie).  I buret ved siden av hadde Geir og Natascha ankommet med Sonia, (IC(N)Filurkatten’s Daniella) Swiffers datter.  Vi ordnet oss til med stoler, kaffe, brus, frokost og vafler. Dette skulle bli hyggelig. Vi koste oss, så på katter hos dommerne og pratet med andre britteeiere og oppdrettere.

Da det endelig var vår tur var det først Sonia som skulle til pers før Swiffer, begge fikk sine cert og en fin tilbakemelding fra Lone. Hun ville se Sonia til nomineringen, men det ble ingen nominering i dag. Dagen etter var vi i gang igjen, samme sted, samme tid og samme kanal…eh. Uansett, nok en lang dag stod for døren. Denne dagen skulle vi tidligere til dommeren. Både Sonia og Swiffer fikk sine cert og også i dag skulle Sonia opp til nominering. Sonia ble nominert til panel. Stolte eiere og stolt oppdretter smilte fornøyd.  Sonia gjorde en bra jobb i panelet, men det holdt ikke til BIS.
Konklusjonen er at vi hadde en fin helg, knyttet nye bekjentskaper, både katter og eiere. Og nå gleder vi oss til vi skal til Örebro i juni, da skal både Swiffer og Chili være med.