NORAK utstilling i Vetivethallen 8. desember

Lang kø møtte oss allerede utenfor hallen denne kalde morgenen, dette kom til å bli en lang dag. Omsider var vi innenfor dørene og til slutt inne i selve hallen, finner buret til min katt helt innerst i lokalet uten andre rasefrender i de nærmeste burene. Ja ja, god plass var det hvertfall der i den ellers trange hallen. Litt frisk luft kom også sigende fra glippen i døren på nødutgangen.

Kjeft til meg og Ex1 til katten
Dommeren som Chili skulle til, dømte først kategori 1 før hun startet på kategori 3. Det ble sent på dagen før Chili skulle opp til dommeren. Chili, som dagen før hadde sørget for krig i heimen da klørne skulle klippes, møtte hos dommeren med klørne på tre av fire poter klippet. Selvsagt benytter hun anledningen til å sette poten med de skarpe klørne på dommeren, kloklipperen hadde jo blitt liggende hjemme i kaoset før avreise. Det endte med kjeft til meg for manglende klipping. Og Ex1 til katten.

Før nomineringen ble de siste klørne klippet og dommeren var fornøyd og nominerte Chili til panelet.

I panelet
Panelet ble gjennomført på en litt annerledes måte, der kattene tas opp klassevis før kategori, istedenfor normalt der man tar opp hver kategori og går gjennom klassene. Da det var tid for kategori 3 kattungene, og dommerne plukket og tittet på de tre kattene, syntes Chili nok var nok og klagde høylytt til den ene dommeren før hun fikk fin trøst av assistenten som holdt henne. Det er godt dette nesten bare er trening, for å bli plukket på av så mange på en dag er ikke noe man bare finner seg i (hvertfall ikke når man er en liten rødtopp med navn Chili). BIS gikk til Bengal hannen (N)Kelam's Baltazar.

Anders og Julie fra Norak var det hyggelig å treffe igjen, også Ragnhild fra Teaser's (Oppdretter av Chilis far) var der. Det var hyggelig å prate både med henne og hennes kattungekjøper Mona som skulle stille ut sin hannkatt dagen etter.

Både vi tobente og Chili var fornøyde da dagen var over, og enda mer fornøyd var jeg nok dagen etter for at jeg bare hadde meldt på katten en dag


Chili koser seg på utstillingen


Chili er lei av hele greia


Chili og nyinvesteringen