Tur til Örebro på katteutstilling

Alle forberedelsene var gjort, ny burpynt - til dobbeltbur og med tilhørende tak - var sydd (nesten ferdig). Kattene visste nok ikke hva som ventet dem og det gjorde vel heller ikke vi. Vi fikk alt i bilen, utrolig nok, og dro av gårde. Chili sutret og syntes synd på seg selv i nesten en time av turen, Swiffer ble lei og sovnet, Thomas fryktet nok at det kom til å bli en lang tur til Örebro. Heldigvis gikk turen videre fint (også for hun foran oss som kjørte forbi en lastebil uten tilstrekkelig avstand til møtende bil som unngikk kollisjon).

Hotellet tok godt i mot oss, veldig hyggelig betjening, vi anbefaler gjerne Best Western i Örebro til andre. Det bodde andre fra Norge med katter der også som vi traff og hadde det hyggelig sammen med. Kattene fant seg til rette på hotellet og slappet av og det gjorde nok hele turen og oppholdet fint for alle sammen, i tillegg til at vi tok oss god tid og hadde flere overnattinger.

Conventum Arena er en flott og luftig arena veldig godt egnet for utstilling, rammen var god, Nerikes var rutinerte arrangører og det meste gled fint. Lørdag var vår beste dag, begge kattene ble Internasjonal Champion og Swiffer ble nominert til panel. Det var en flott prestasjon. Jeg vil takke alle vi ble kjent med på utstillingen for å ha gjort helgen til en hyggelig opplevelse, erfaringene vi deler og samtalene vi har er veldig verdifulle i arbeidet videre for rasen.

Etter søndagens nedtur med bare cert til Chili, var det hyggelig med en god middag på restaurant den kvelden og kattene fikk sove ut på hotellrommet, først mandag dro vi hjemover etter en ny runde med nedpakking, logistikken for å få alt inni bilen og katter i burene sine. Chili sutret i nesten to timer hjemover, det er antagelig et tegn på at hun var lei av det hele. Det er jo en ganske bestemt dame så dette gikk nok på tålmodigheten løs. Etter et kort stopp på ”Systemet” og kjøtthallen var det ikke så lang tur igjen, helt til vi ble vinket inn i tollen….

Vi skal ikke skryte på oss noen spesielt morsom tollerepisode, vi gjorde rede for hva vi hadde med oss, hvor vi hadde vært og hvor lenge. Tolleren kikket på bagasjen, forstod (heldigvis) raskt at vi snakket sant så etter en kort forsinkelse var vi på veien igjen.
En time-halvannen senere var vi hjemme, til alles fornøyelse.  Swiffer fikk kose seg litt ute i gresset som hadde vokst mye siden vi reiste, skulle tro vi hadde vært borte en uke, ikke tre dager. Chilli fant tilbake til favorittplassene sine.
Vi har hatt en fin tur og fine opplevelser, det er bra borte, men det er aller best hjemme.