Vi har fått kattunger

Torsdag kveld 1. november viste Swiffer tydelig at noe var på gang; det var uro og iherdig vasking bak. Dessuten slo morsinstinktet til og sørget for at lille Chili også fikk seg en omgang med "vaskekluten". Swiffer ville bestemme over Chili og forsøkte å bære henne i nakkeskinnet. Det ble for mye for Chili som slo til svar.

Ingen hast
Fredag formiddag gikk slimproppen og vi var sikre på at nå skjer det og trippet litt nervøse rundt, men ingenting hendte. Absolutt ingenting. Ingen sammentrekninger og ingen uro, tvert imot lå hun stort sett avslappet på sine vanlige favorittsteder. Først på kvelden viste hun tegn til å teste fødekassen som var satt frem og dessuten tømme bunnen av klesskapet for klær, men ingen av delene så ut til å være av spesiell stor interesse.

Vannet går på stuegulvet
Lørdag morgen og ingen kattunger. Fortsatt ro. Først utpå dagen kom de første sammentrekningene og en halv time etter gikk vannet, selvsagt midt på stuegulvet. Jeg fulgte Swiffer til fødekassen og hvor hun fødte sine søte små i løpet av den neste drøye timen.

Barna ble nøye vasket og navlestrengen bitt av etter hvert som de kom ut, men litt klumsete var hun nok der hun trampet rundt i den etter hvert litt lille esken. Etter at de tre var kommet ut la hun seg pent ned og lot de små sloss om maten.

Se flere bilder