Kattungene utvikler seg stadig

De tre små heltene raser nå rundt i huset og utforsker det meste. De spiser og drikker fra fat og finner veien til kassen og favorittsoveplassen sin som er ved varmen fra ovnen.

Nye leker utforskes hver dag. Papirballer, baller med lyd, små mus og litt større mus med lukt. Nye steder undersøkes: sofaen sjekkes under, vi klorer litt på teppet, klatrer høyt i klatrestativet, men (piiip) hvordan komme ned? Hoppe?

Alanzinho
Alanzinho er den tøffeste av de tre. Han er først til alt, han sloss og leker mest og dytter gjerne de andre vekk fra matfatet. Han liker likevel litt kos og kan sovne i armkroken når haner sliten ellers så finner han kanskje veien til sengen på katterommet.

Daniella
Daniella er litt reservert og blir ofte forsøkt banket av brødrene sine. Hun har fotsatt fordel av å være litt større enn de andre så hun tar fint igjen. Hennes favorittsoveplass er i selve klatrestativet der det er en sylinder på nederste nivå.

Somen
Somen er ingen riktig klatrer enda, men han når stadig nye høyder, han har bare ikke forstått at han må klatre på utsiden av søylen så han ikke stopper i taket for neste platå. I varmen fra ovnen er det Somen som liker seg best, der strekker han seg ut og sovner. Han er stadig i lek med Alanzinho.

Lekekameraten Chili
De tre har fin lekekamerat i Chili så de må ofte tåle litt tøff lek fra henne som jo er 5 måneder, men stadig tror hun er en baby. Hun hjelper dessuten mammakatt med å holde øye med de små, følger etter og passer på dem.

Vi gleder oss til juledagene for da blir det mer tid til alle kattene. Vi får også litt besøk både av familie, venner og noen som kommer for å se på de små for kanskje senere å bli deres nye hjem.

Ta kontakt
Er du/dere interessert i en kattunge? Ta Kontakt! tonje@filurkattens.com eller 91713686


Alanzinho


Daniella


Somen