Flyttemelding!

Alle de tre kattungene har fått nye fine hjem hos mennesker (og dyr) som er glade i dem. Det var spennende å skulle gi fra seg det første kullet, men alt har gått fint. Kattemor har hatt nok med Chili og har ikke vist noe savn etter de små som flyttet. Litt leting etter dem var det nok etter at siste kattungen ble hentet, men det virket som om det var helt greit likevel. Chili savner nok de små mer, hun hadde jo kjempe morsomme lekekamerater som plutselig ble borte. Nå må hun isteden erte på seg den litt tregere Swiffer til hun vil være med på noen runder rundt i huset.

Nytt hus
Det er ikke bare kattunge som har flyttet, men hele familien faktisk, vi har flyttet til et lite hus i Røyken. Her blir det både lengre reisevei til jobben og mer å gjøre enn i leiligheten vi hadde, men det blir veldig spennende. Kattene og vi får mer plass og vi får mulighet til å lage en plass ute til dem. Det er mye gress og trær i hagen så noen turer i bånd kan sikkert også blir morsomt her. Vi gleder oss til våren kommer.

Swiffer protesterer
Swiffer syntes det er rart at vi ikke alle sammen er så nær hverandre her i det nye huset og prøver stadig å kalle på oss for å samle alle. Hun liker varmekabler, men syntes nok badet er litt langt unna stua så hun har funnet seg en fin plass med oversikt på spisestuebordet. Chili syntes livet et fantastisk så lenge hun får gjøre hva hun vil, men du så fælt når noen vil klappe, løfte, klippe klør, tørke øyne eller noe annet. Da skrikes og fektes det så en skulle tro det var liv om å gjøre. Swiffer kommer ilende til for å hjelpe "barnet" fra plagene og da mjauer de litt begge to for sikkerhets skyld.