Chili flytter inn

Lørdag 6. oktober var dagen for avreise til Bryne, eller egentlig Klepp, for utstilling og henting av Svartholen's Julie, senere Chili. Julie skulle stilles ut i kull- og kattungeklassen på RORAKs utstilling. Det var dessuten uoffisielt NM for Britisk korthår denne dagen. Jeg var veldig spent på alt, den nye katten, hennes opphav og utstillingen.

Jaguar, Josefine og Julie
Jeg ankom Sola i rute og ble hentet der og transportert til utstillingen og der i buret var det tre fantastisk søte kattunger. En sjokolade gutt, Jaguar, en lilla tabby jente, Josefine og hun som skulle bli vårt lille nøste, rødtabbyen Julie. De lekte og var fantastisk sjarmerende, litt trist å tenke på at jeg skulle ødelegge moroa for dem ved å ta med den ene hjem. Jaguars nye eier var også på utstillingen for å ta han med seg til Trøndelag. Allerede før jeg kom hadde de tre vunnet kullklassen.

Best In Show
Julie ble stilt til samme dommer som Josefine, det ble en tøff avgjørelse for dommeren som endte med å sende Julie til panelet. I panelet var det fire kattunger. Alle ble studert nøye av dommere som ble sjarmert i senk av dem alle. Til slutt falt dommen. Julie ble enstemmig valgt til Best In Show! Dette var veldig morsomt både for oppdretter Heidi Vigane og meg selv.

Lang vei hjem
Etter en lang dag var det tid for hjemreise. Turen til Sola ble slitsom med piping fra kattungen, jeg tenkte dette kom til å bli en lang tur hjem. Vel plasser på Sola kom beskjeden at flyet var en time forsinket. Vi slo oss ned og etter å ha fanget oppmerksomheten til alle barna som skulle på høstferie falt Julie til ro i fraktevesken sin. Hun sov hele tiden mens vi ventet på flyet. Inne på flyet ble der verre. Fremmede lukter og lyder, resultat, piping hele veien til Oslo. Og igjen i bilen hjem.
Vel hjemme var det en veldig sliten katt som undersøkte sitt nye hjem, og fikk sove i sengen.